Werken bij JGZ

Met 270 bedreven, gedreven en betrokken medewerkers staan we elke dag klaar in de gemeenten Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Westland, Wassenaar en Zoetermeer. We hebben alle kinderen in beeld, zowel de kinderen waar het goed mee gaat als de kinderen waar (tijdelijk) zorgen over zijn.

Wil jij werken in een dynamische omgeving en onderdeel zijn van een lerende en professionele organisatie waar kind en gezin centraal staan? Kom dan werken bij JGZ!

Maren vertelt...

Werken in de jeugdgezondheidszorg: verrassend veelzijdig!

Je bent huisarts in opleiding en komt erachter dat dit vakgebied toch niet het specialisme is waarin je je verder wil ontwikkelen. Wat doe je dan? Maren had het lef om tijdens het consult van haar kindje de jeugdarts het hemd van het lijf te vragen.

Wat bleek? Onbekend maakt inderdaad onbemind!

Verhalen van collega's

Een cadeautje voor ouders

Van het ophalen van een groente- en voedselpakket, het koppelen van moeders met een klein netwerk tot het bij elkaar verzamelen van een babyuitzet voor een goede start van een kindje. Hier staat Marianne iedere dag met liefde voor op.

Lees het verhaal

Stagiaire naar jeugdverpleegkundige

Lisanne is een stagiaire die is blijven ‘plakken’. Lisanne schreef haar afstudeeronderzoek over het prenatale huisbezoek, wat sinds dit jaar een nieuwe wettelijke taak is van JGZ.

Lees het verhaal

Kinderen zijn de rode draad

"Ik begon als assistente van de schoolarts. Na 8 jaar heb ik de overstap gemaakt naar managementassistente. Een leuke, nieuwe uitdaging en een voordeel dat ik het werkveld al kende."

Lees het verhaal

JGZ events

Samenwerking en werkplezier vinden we belangrijk.
Op 10 oktober 2019 organiseerden we een JGZ Festival. Met als thema: Happy, Healthy & to the Future. Samen met collega’s ongedwongen meedoen aan workshops zoals Robotica, Singin’ in the brain en de 7 bronnen van arbeidsvreugde. Ook werd er ontspannen aan de oxygen bar en gedanst tijdens de silent disco.

Sfeerimpressie

JGZ Festival

Nazomerfeest ADO stadion

Buiten op je best